ROBOTNORGE INNgår STORKONTRAKT med nabobedrift

Helautomatisert lager hos Q-Meieriene

Publisert 29.09.2019 | Nyheter
ca. 3 minutter lesetid

Les om Q-meieriene
Nyhetsartikler: Jærbladet & TV Vest
Målgruppe: Næringsmiddelindustrien

RobotNorge, totalleverandør av robotisert palletering og helautomatisert lager- og logistikkløsning til Q-Meieriene.

Q-Meieriene har valgt RobotNorge som totalleverandør av robotisert palletering og helautomatisert lager- og logistikkløsning til sitt nye produksjonsanlegg på Jæren som skal stå klart i 2021. Leveransen inkluderer industriroboter for palletering av produkter som melk, yoghurt og juice samt fullautomatiserte transportløsninger bestående av bane- og heissystemer, pallelager og selvkjørende trucker – Automated Guided Vehicles (AGV).

RobotNorge har vunnet kontrakten i tøff konkurranse med andre tilbydere, og tildelingen representerer en av de største enkeltkontraktene i RobotNorges historie. Prosjektet vil bli gjennomført fra RobotNorges hovedkontor på Klepp med bidrag fra sentrale underleverandører i Norge og Sverige.

Avtalen er en bekreftelse på den kompetanse og erfaring RobotNorge har innenfor robotisering og automatisering av norsk produksjonsindustri. Vi er svært fornøyd med tilliten som er gitt ved tildelingen og ser frem til å levere nok et solid prosjekt til Q-Meieriene.

Jean-Marc Launay

Adm. direktør, RobotNorge

Qmeieriene-nytt-produksjonsanlegg

Kontaktperson

Cecilie R. Milenkovic
Markedsføringsleder 

Tlf: 452 89 708
crm@robotnorge.no

Flere nyheter

Nye ABB Coboter

Verdenslansering av ABB sine nye coboter. De nye cobotene GoFa og SWIFTI sørger for konkurransefortrinn i din produksjon. La roboter og mennesker arbeide sammen, trygt og sikkert.

Robotisert palletering til Ålgård Offset

RobotNorge leverer komplett robotcelle for palletering av bunter fra trykkmaskin til Ålgård Offset. Med produksjon av over 500 millioner magasiner og blader i året er Ålgård Offset i Rogaland Norges største trykkeri.

Helautomatisert pakkelinje til Tine Skolelyst

RobotNorge skal levere en helautomatisert pakkelinje for «TINE Skolelyst» og sørge for ferdigpakkede klassesett til barneskoler i Oslo. TINE har vært en svært viktig kunde for oss helt siden slutten av 90-tallet.

Hold meg oppdatert

Meld meg på RobotNytt

Vi sender ut nyhetsbrevet vårt, RobotNytt, ca. 4 ganger i året.